BPW Spain

Associació d'empresaries i emprenedores

BPW SPAIN

BPW són les sigles de la Federació Internacional d’empresàries i professionals Business Professional Women. Una organització no governamental fundada a Ginebra l’any 1930 per la Dra. Lena Madesin Phillips.

L’organització més gran del món de dones empresàries i professionals.

0 anys
lluitant per la defensa i els drets de les dones empresàries
0
Comissions
+ 0
Sòcies

Les nostres metes són:

Treballem perquè les dones aconsegueixin la independència econòmica i aconsegueixin una representació igualitària en l’economia, en la societat i en la vida política.

Encoratgem i fem costat a les dones i a les nenes perquè desenvolupin el seu potencial de lideratge en les seves professions.

Lluitem per a eliminar la discriminació cap a la dona i donem suport als drets humans des d’una perspectiva de gènere

Posem en marxa xarxes de contactes entre dones empresàries i professionals i donem suport a la presència de la dona directiva i empresària en organitzacions internacionals, agències, consells d’administració, governs i llocs de responsabilitat en la societat civil.

BPW Spain va obtenir estatus consultiu especial ECOSOC davant Nacions Unides el 2 d’agost de 2019. Som les veus de les empresàries, professionals i directives espanyoles davant Nacions Unides, UNECE, CSW, NGO I CEDAW.

Actualment IFBPW té 21 representants en els diferents òrgans de Nacions Unides.

Formem part de Global Compact i del seu homòleg a Espanya el Pacte Mundial per a la defensa dels objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Els nostres objectius i accions estan enfocats al seu compliment des d’una perspectiva de gènere perquè la igualtat i l’apoderament de les dones i nenes sigui una realitat.

Les dones som molt més poderoses si treballem i estem unides, BPW és la nostra veu i ens representa davant de tots els organismes oficials.

Amb un teixit associatiu de més de 5000 sòcies. Som l’organització empresarial més forta d’Espanya. Un lobby empresarial que forma part de CEOE amb representació en 14 comissions i que forma part de la casa de la petita i mitjana empresa, CEPYME.

En l’actualitat vivim un món global, connectat i canviant que necessita un nou lideratge. Un lideratge més integrador, flexible, cooperatiu i amb perspectiva a llarg termini. És el moment per a l’apoderament i el lideratge femení. És el moment de la Revolució Femenina.

Som l'organització empresarial
més forta d'Espanya

Amb un teixit associatiu de més de 5000 sòcies. Som l’organització empresarial més forta d’Espanya. Un lobby empresarial que forma part de CEOE amb representació en 14 comissions i que forma part de la casa de la petita i mitjana empresa, CEPYME.

Fes-te sòcia d'ADEE BPW

A ADEE-BPW trobaràs un grup d’empresàries, professionals, emprenedores i directives que volem compartir experiències empresarials i personals, posar en valor el paper de la dona en el món econòmic i empresarial.